Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Goed nieuws! Fietsendrager verkrijgbaar voor Kia Picanto

Vanaf 1 augustus aanstaande zal er voor de Kia Picanto een RMC-systeem met afneembare kogel beschikbaar zijn. Dit is alleen mogelijk voor Picanto’s vanaf de januari 2018 productie. Het betreft alle Picanto’s vanaf chassis nummer: JT219618.

Benieuwd of uw Picanto geschikt is voor een fietsendrager? Neem gerust contact met ons op.

kia picanto

Afneembare kogel

De Kia Picanto heeft alléén een kogeldruk van 75 kg en daardoor geen trekgewicht. Hij mag geen aanhangwagens of een lichte caravan trekken. Daarom is er een speciale afneembare kogel die is voorzien van een RMC-pin, zodat er een fietsendrager op gemonteerd kan worden.

Kogel

Fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen

Op het RMC-systeem kunnen een viertal verschillende fietsendragers geplaatst worden van het merk Atera, Movanext, Uebler en Hapro. De Atera fietsendrager is leverbaar in diverse varianten, maar wij kiezen voor de versie die kantelbaar is met een draagvermogen van 60 kg. Hiermee is hij geschikt voor het dragen van twee elektrische fietsen. De drager beschikt over een neerklapbare beugel waardoor de drager na gebruik gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Prijzen

Trekhaak met afneembare kogel : € 699,-
Fietsendrager: € 399,-

Heb je interesse in een fietsendrager voor de Kia Picanto? Voor meer informatie kun je hier contact opnemen, of laat een bericht achter via onderstaand formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Terug naar overzicht