Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • KIA SP CONCEPT GEPRESENTEERD

  In New Delhi heeft Kia de SP concept aan het publiek voorgesteld. Een nieuwe auto die komende dagen zal schitteren op de beursvloer in India. Vorige maand liet Kia via een paar schimmige foto’s van de concept car zien, dat hij gepresenteerd zou worden op de beurs in India. Deze auto zal geen Europese toekomst hebben. 

  Lees verder
 • Autobelasting 2018 omhoog door CO2 maatregel?

  Vanaf 2018 worden nieuwe auto’s volgens een nieuwe normering getest op onder andere de CO2 uitstoot. Heeft dit gevolgen voor de autobelasting 2018? Aan de hand van de CO2-uitstoot wordt immers de hoogte van de BPM (belasting van personenauto’s en motorrijwielen) vastgesteld. De CO2-waarde is dus ook bepalend voor de consumentenprijs en de fiscale bijtelling bij zakelijk gebruik.

  Lees verder
 • EURO NCAP bekroond Kia Stonic en Stinger als superveilig!

  De nieuwe Kia Stinger sportsedan en de compacte crossover Stonic zijn door Euro NCAP bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren. De topscore geldt voor alle uitvoeringen van de Stinger en voor alle Stonic-modellen met het optionele pakket met slimme actieve veiligheidssystemen.

  Lees verder
 • Kia Stonic introductie bij ATS Zeist op 28, 29 en 30 september 2017

  Als eerste de Kia Stonic ontmoeten? Kom naar de Introductie Dagen bij ATS Zeist!  Ontdek de nieuwste cross-over van Kia: de Kia Stonic. Een opvallende en stijlvolle verschijning, vol comfort en slimme features. Er is al een Kia Stonic vanaf € 18.995,-, of kies voor private lease en betaal slechts € 319,-  per maand. Nu tijdelijk een tankpas t.w.v. € 500,- cadeau bij aanschaf van een nieuwe Kia Stonic!

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Sorento 2018 compleet gerefresht en gerestyled

  De nieuwe Kia Sorento heeft een opnieuw vormgegeven voor- en achterbumper, nieuwe koplampen en achterlichten met LED-techniek, en een nieuwe, donker metallic afwerking van de befaamde ‘Tiger nose’ grille. De Sorento is nu ook leverbaar in de exterieurkleuren Rich Espesso en Gravity Blue en met frisse designs voor de lichtmetalen 17- en 19-inchwielen.

  Lees verder
 • Kia Picanto X-Line

  Kia breidt de uiterst succesvolle Picanto-familie uit met de X-Line

  Deze uitvoering is geïnspireerd op de SUV’s van Kia: De Sportage en de Sorento. De nieuwe uitvoering beleeft zijn première op 12 september op de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De verkoop van de nieuwe Picanto start in het vierde kwartaal van 2017. Prijzen worden later bekend gemaakt. 

  Lees verder
 • Kia’s nieuwe teaser onthult in Frankfurt

  Kia onthult op 12 september aanstaande op de autoshow van Frankfurt (IAA) een totaal nieuw ontworpen concept car. De auto is ontworpen in het Europese designcentrum van Kia, op slechts 500 meter afstand van de plek van de onthulling. Met dit prototype worden de contouren van de nieuwste generatie Kia C’eed duidelijk zichtbaar. 

  Lees verder
 • Kia sponsor van UEFA Europa Leage

  Kia is de nieuwste Official Partner van de UEFA Europa League. De samenwerking is vandaag officieel beklonken. Het driejarige sponsorschap gaat in vanaf seizoen 2018/2019 en loopt tot en met de UEFA Europa League-finales in 2021. 

  Lees verder
 • kia winnaar jd power onderzoek

  Kia winnaar JD Power kwaliteitsonderzoek 2017

  “En de winner is” Kia ! Volgens het kwaltiteitsonderzoek van JD Power is Kia de absolute winnaar in autofabrikantenland. In alle segmenten mag deze autofabrikant met de hoogste notering award naar huis! Chapeau Kia met de eerste plaats!

  Lees verder
 • Kia Stonic officiële persfoto

  Officieel persbericht: Kia Stonic de nieuwste Crossover

  Kia’s laatste familielid is de allernieuwste Crossover in het B segment: De Stonic! Tijdens een speciale perslaunch is de Stonic officieel geïntroduceerd aan de internationale en nationale pers. De Stonic een frisse en eigentijdse verschijning wat zeker een verrijking is voor het modellengamma van Kia.

  Lees verder
 • Gratis Kia bal bij een proefrit of taxatie

  Omdat Kia de trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017 is, krijg jij tijdens de actieperiode bij een proefrit of taxatie een gratis Kia bal*. Bovendien maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van het UEFA Women’s EURO 2017**.

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Picanto

  De Kia Picanto was natuurlijk al een compacte auto, maar deze nieuwe generatie geeft je het idee dat hij groter is! Echter is dat maar een optische illusie. Hij is van de buitenkant niet gegroeid, maar aan de binnenkant heb je meer ruimte.
  Daarnaast komt er een sportieve GT line uit van de Picanto. Voor de snelle jongens!

  Lees verder