Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • kia winnaar jd power onderzoek

  Kia winnaar JD Power kwaliteitsonderzoek 2017

  “En de winner is” Kia ! Volgens het kwaltiteitsonderzoek van JD Power is Kia de absolute winnaar in autofabrikantenland. In alle segmenten mag deze autofabrikant met de hoogste notering award naar huis! Chapeau Kia met de eerste plaats!

  Lees verder
 • Kia Stonic officiële persfoto

  Officieel persbericht: Kia Stonic de nieuwste Crossover

  Kia’s laatste familielid is de allernieuwste Crossover in het B segment: De Stonic! Tijdens een speciale perslaunch is de Stonic officieel geïntroduceerd aan de internationale en nationale pers. De Stonic een frisse en eigentijdse verschijning wat zeker een verrijking is voor het modellengamma van Kia.

  Lees verder
 • Gratis Kia bal bij een proefrit of taxatie

  Omdat Kia de trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017 is, krijg jij tijdens de actieperiode bij een proefrit of taxatie een gratis Kia bal*. Bovendien maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van het UEFA Women’s EURO 2017**.

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Picanto

  De Kia Picanto was natuurlijk al een compacte auto, maar deze nieuwe generatie geeft je het idee dat hij groter is! Echter is dat maar een optische illusie. Hij is van de buitenkant niet gegroeid, maar aan de binnenkant heb je meer ruimte.
  Daarnaast komt er een sportieve GT line uit van de Picanto. Voor de snelle jongens!

  Lees verder