Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwe auto kopen? Timing kan geld schelen

  Door wijzigingen in Europese richtlijnen wat betreft het meten van het brandstof verbruik van elke nieuwe auto komen na de nieuwe metingen de verbruikscijfers volgens de overheid dichter bij de realiteit. Maar door de nieuwe meting worden alle nieuwe auto’s duurder.

  Lees verder
 • Wat moet er verplicht mee in de auto in Frankrijk?

  Ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, houd er dan rekening mee dat je een aantal items verplicht mee wilt nemen. Denk bijvoorbeeld aan een alcoholtester. We zetten de verplichte producten voor je op een rij.

  Lees verder
 • Voordelen en condities Kia Family Card verlengen

  Controleer of uw Kia Family Card nog geldig is, verlengen kan tot 30 juni 2018 nog gratis. De Kia Family Card en gratis blijven profiteren van de voordelen zoals, gratis Kia Pechhulp ; de K.I.W, gratis winter en zomercheck en vele andere voordelen. Nog geen Kia Family Card in bezit vraag deze voor 30 juni a.s. nog kosteloos aan zodat uw verzekerd bent van onder ander de gratis Kia Internationale Wegenhulp.

  Lees verder
 • Tips voor een ontspannen autovakantie

  Met de auto op vakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid!

  Inpakken, instappen en gaan. Met deze tips laat je onderweg niets aan het toeval over. Dat is écht zorgeloos vakantie vieren.

  Lees verder
 • Uitnodiging Kia Stinger Driving Experience – Boek hier uw Stinger proefrit!

  Tijdens de Stinger Experience week geven wij u heel vrijblijvend de kans uw zintuigen te prikkelen tijdens uw eigen Stinger Experience ervaring.

  Mogen wij u begroeten bij  onze vestiging in Zeist tijdens de Kia Stinger Experience Week voor uw eigen Stinger proefrit?

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Ceed: Dynamisch, innovatief en op-en-top Europees

  De nieuwe Kia Ceed zal zijn werelddebuut maken op de Autosalon van Genève, samen met een tweede lid van zijn familie. De nieuwe Ceed biedt innovatieve technologie, een sportieve vormgeving geïnspireerd op de Stinger en een meer dynamischer rijervaring.

  Lees verder
 • Kia ATS Zeist bekroond tot Kia Topdealer 2018

  Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Auto Totaal Service Zeist heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers!

  Lees verder
 • KIA SP CONCEPT GEPRESENTEERD

  In New Delhi heeft Kia de SP concept aan het publiek voorgesteld. Een nieuwe auto die komende dagen zal schitteren op de beursvloer in India. Vorige maand liet Kia via een paar schimmige foto’s van de concept car zien, dat hij gepresenteerd zou worden op de beurs in India. Deze auto zal geen Europese toekomst hebben. 

  Lees verder
 • Autobelasting 2018 omhoog door CO2 maatregel?

  Vanaf 2018 worden nieuwe auto’s volgens een nieuwe normering getest op onder andere de CO2 uitstoot. Heeft dit gevolgen voor de autobelasting 2018? Aan de hand van de CO2-uitstoot wordt immers de hoogte van de BPM (belasting van personenauto’s en motorrijwielen) vastgesteld. De CO2-waarde is dus ook bepalend voor de consumentenprijs en de fiscale bijtelling bij zakelijk gebruik.

  Lees verder
 • EURO NCAP bekroond Kia Stonic en Stinger als superveilig!

  De nieuwe Kia Stinger sportsedan en de compacte crossover Stonic zijn door Euro NCAP bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren. De topscore geldt voor alle uitvoeringen van de Stinger en voor alle Stonic-modellen met het optionele pakket met slimme actieve veiligheidssystemen.

  Lees verder
 • Kia Stonic introductie bij ATS Zeist op 28, 29 en 30 september 2017

  Als eerste de Kia Stonic ontmoeten? Kom naar de Introductie Dagen bij ATS Zeist!  Ontdek de nieuwste cross-over van Kia: de Kia Stonic. Een opvallende en stijlvolle verschijning, vol comfort en slimme features. Er is al een Kia Stonic vanaf € 18.995,-, of kies voor private lease en betaal slechts € 319,-  per maand. Nu tijdelijk een tankpas t.w.v. € 500,- cadeau bij aanschaf van een nieuwe Kia Stonic!

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Sorento 2018 compleet gerefresht en gerestyled

  De nieuwe Kia Sorento heeft een opnieuw vormgegeven voor- en achterbumper, nieuwe koplampen en achterlichten met LED-techniek, en een nieuwe, donker metallic afwerking van de befaamde ‘Tiger nose’ grille. De Sorento is nu ook leverbaar in de exterieurkleuren Rich Espesso en Gravity Blue en met frisse designs voor de lichtmetalen 17- en 19-inchwielen.

  Lees verder
 • Kia Picanto X-Line

  Kia breidt de uiterst succesvolle Picanto-familie uit met de X-Line

  Deze uitvoering is geïnspireerd op de SUV’s van Kia: De Sportage en de Sorento. De nieuwe uitvoering beleeft zijn première op 12 september op de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De verkoop van de nieuwe Picanto start in het vierde kwartaal van 2017. Prijzen worden later bekend gemaakt. 

  Lees verder
 • Kia’s nieuwe teaser onthult in Frankfurt

  Kia onthult op 12 september aanstaande op de autoshow van Frankfurt (IAA) een totaal nieuw ontworpen concept car. De auto is ontworpen in het Europese designcentrum van Kia, op slechts 500 meter afstand van de plek van de onthulling. Met dit prototype worden de contouren van de nieuwste generatie Kia C’eed duidelijk zichtbaar. 

  Lees verder
 • Kia sponsor van UEFA Europa Leage

  Kia is de nieuwste Official Partner van de UEFA Europa League. De samenwerking is vandaag officieel beklonken. Het driejarige sponsorschap gaat in vanaf seizoen 2018/2019 en loopt tot en met de UEFA Europa League-finales in 2021. 

  Lees verder