Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • De nieuwe Kia Sportage

  De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Geniet van een geëlektrificeerde aandrijflijn en een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder.

  Lees verder
 • Kia met primeur op Taxi Expo 2021

  De grote ster van de Taxi Expo 2021 is de gloednieuwe EV6. Deze elektrische crossover is de eerste Kia op het baanbrekende Electric-Global Modular Platform (E-GMP), dat elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt.

  Lees verder
 • De Kia Ceed familie nu nóg sportiever!

  Bekijk hier de vernieuwde Kia Ceed familie met een nieuw exterieurdesign en interieurupgrades! Introductie medio september, prijzen binnenkort bekend.

  Lees verder
 • Elektrisch rijden voor iedereen!

  Of je nu als particulier koopt of privé wilt leasen, alles is mogelijk! Je profiteert nu nog van € 4.000,- subsidie op een elektrische Kia.

  Lees verder
 • KIA ELEKTRISCHE AUTO 3-DAAGSE OP 3, 4 EN 5 JUNI

  Maak kennis met elektrisch rijden tijdens de elektrische auto 3-daagse! Onze experts zullen u uitgebreid uitleg geven en ook kunt u vrijblijvend een proefrit maken.

  Lees verder
 • 2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
 • RIJDEN OP SNEEUW: ZO DOE JE DAT!

  Autorijden in de sneeuw is elk jaar weer even spannend. Het glibbert en glijdt, vergt een fluwelen gasvoet en opperste concentratie. Maar met een beetje extra inzicht, wat mentale voorbereiding en rustig wennen is sneeuwrijden prachtig! Of als het hier thuis de komende weken tóch nog winter wordt.

  Lees verder
 • CORONA MAATREGELEN

  UPDATE WERKPLAATSBEZOEK NA CORONA PERSCONFERENTIE MAANDAG 14 DECEMBER!
  Alle werkplaatsafspraken kunnen doorgang vinden voor al onze klanten. Dat wil zeggen dat zowel reeds geplande afspraken als nieuw in te plannen werkplaatsafspraken kunnen doorgaan.

  Lees verder
 • 2e Paasdag showrooms geopend 12-17 uur

  Natuurlijk bent u altijd van harte welkom uiteraard met alle extra voorzorgsmaatregelen zoals het RIVM en Overheid ons voorschrijft. Natuurlijk stellen wij uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop, ook begroeten wij u zoals altijd maar dan zonder aanraking, de gepaste afstand en de ruimte van 1 persoon op 10m2.

  Lees verder
 • 4 GOUDEN REGELS VOOR VEILIG RIJDEN IN DE WINTER

  Veilig rijden in de winter. Dat vraagt nét iets meer van je Kia en van jou. Prepareer jezelf en je auto daarom optimaal met deze 5 gouden regels. Zo rijd ook jij straks beter én met meer plezier.

  Lees verder
 • De verkeersboetes gaan omhoog! Dit betaal je in 2020.

  Net zoals ieder jaar gaan de bedragen voor snelheidsovertredingen en andere verkeersboetes in 2020 ook weer omhoog. De overheid kiest wederom voor een stijging, al zullen niet alle soorten boetes verhoogd worden.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels België

  Opvallende verkeersregels in België! Ga je er op vakantie? Of kom je erdoorheen op weg naar je vakantiebestemming? Bekijk dan welke opvallende verkeersregels er zijn.

  Lees verder