Kia Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • 2e Paasdag showrooms geopend 12-17 uur

  Natuurlijk bent u altijd van harte welkom uiteraard met alle extra voorzorgsmaatregelen zoals het RIVM en Overheid ons voorschrijft. Natuurlijk stellen wij uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop, ook begroeten wij u zoals altijd maar dan zonder aanraking, de gepaste afstand en de ruimte van 1 persoon op 10m2.

  Lees verder
 • 4 GOUDEN REGELS VOOR VEILIG RIJDEN IN DE WINTER

  Veilig rijden in de winter. Dat vraagt nét iets meer van je Kia en van jou. Prepareer jezelf en je auto daarom optimaal met deze 5 gouden regels. Zo rijd ook jij straks beter én met meer plezier.

  Lees verder
 • De verkeersboetes gaan omhoog! Dit betaal je in 2020.

  Net zoals ieder jaar gaan de bedragen voor snelheidsovertredingen en andere verkeersboetes in 2020 ook weer omhoog. De overheid kiest wederom voor een stijging, al zullen niet alle soorten boetes verhoogd worden.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels België

  Opvallende verkeersregels in België! Ga je er op vakantie? Of kom je erdoorheen op weg naar je vakantiebestemming? Bekijk dan welke opvallende verkeersregels er zijn.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels Italië

  Ga je op vakantie naar Italië? Er zijn verschillende opvallende verkeersregels waar je, je aan moet houden.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels Spanje

  Bekijk de andere opvallende verkeersregels in Spanje.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels Duitsland

  Ga je op vakantie naar Duitsland? Of kom je er doorheen op weg naar je eindbestemming? Bekijk dan de opvallende verkeersregels.

  Lees verder
 • Vakantie: Opvallende verkeersregels Frankrijk

  Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk dan alle opvallende verkeersregels van Frankrijk.

  Lees verder
 • Tien tips voor een veilige autoreis!

  Wil je goed voorbereid en veilig met je Kia op reis? Met deze tien tips kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Inpakken, instappen en rijden maar!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Kia e-Soul bekend!

  Kia start met de verkoop van de nieuwe e-Soul. De elektrisch aangedreven urban crossover wordt in Nederland standaard geleverd met een krachtige 64 kWh-batterij, die goed is voor een actieradius van maar liefst 452 km (WLTP). De prijzen beginnen bij 42.995 euro. 

  Lees verder
 • Kia ontwikkelt speciale app voor elektrische voertuigen

  Kia werkt aan nieuwe technologie waarmee je verschillende prestatie-bepalende instellingen van een elektrisch aangedreven voertuig kunt wijzigen via een smartphone-app. Het gaat hier om een primeur in de auto-industrie. Kia verwacht deze technologie op toekomstige modellen toe te passen.

  Lees verder
 • Volledig elektrische Kia e-Soul maakt Europees debuut in Genève

  De nieuwe Kia e-Soul brengt emissievrij vermogen met een grote actieradius naar het segment van de urban crossovers. Het derde elektromodel voor wereldwijde verkoop beleeft zijn Europese debuut tijdens de Autosalon van Genève 2019, die in maart plaatsvindt. Kia heeft de derde generatie van zijn innovatieve urban crossover nog unieker gelijnd en nog dynamischer gemaakt. De e-Soul heeft het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers, maar is in Europa uitsluitend met elektrische aandrijving leverbaar.

  Lees verder
 • Kia wint opnieuw bij iF Awards

  Kia Motors sleept opnieuw drie prestigieuze iF Awards in de wacht. Elke carrosserievariant van de nieuwe Ceed ontvangt een iF Award voor zijn design.

  Een dergelijk resultaat is Kia niet vreemd, ook in 2017 en 2018 werd een hattrick gescoord. Deze prestatie is een erkenning voor de hoogwaardige ontwerpen die al ruim tien jaar worden getekend onder leiding van Peter Schreyer, President of Design en Chief Design Officer van Kia Motors.

  Lees verder
 • Kia maakt prijzen e-Niro bekend

  De vanaf prijs van de langverwachte volledig elektrische Kia e-Niro met 64 kWh-batterij bedraagt € 42.510,-. Met een actieradius van maar liefst 485 kilometer (WLTP) en een zeer rijke standaarduitrusting is de e-Niro voor particulieren én zakelijke rijders een zeer interessant aanbod. De Kia e-Niro met 39,2 kWh-batterij is naar verwachting vanaf eind 2019 te bestellen.

  Lees verder