Sportage

Kia Sportage 2022

De vijfde generatie van de Kia Sportage, gloednieuw en geïnspireerd op de allernieuwste technieken. Naast de geëlektrificeerde aandrijflijn geniet je van een ultramodern interieur, met een zwevend, gebogen display gericht op de bestuurder. Aan de voorkant is hij te herkennen aan de Tiger Nose grille, gecombineerd met de futuristisch uitziende boomerang-style dagrijverlichting en Matrix LED-koplampen.

Zuinig

De uitstoot én het brandstofverbruik wordt fors verlaagd dankzij de hybride aandrijflijn. Nu voor het eerst verkrijgbaar als Plug-in Hybrid, waarmee de meeste dagelijkse ritten volledig elektrisch kunnen worden gereden. De 17-inch, 18-inch of 19-inch velgen hebben een grote variëteit aan designs, kleuren en afwerkingen, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Bekijk hier de type bekleding en de lichtmetalen velgen per uitvoering.

ACTIE:

Profiteer tijdelijk tot €1.000,00 particulier EV voordeel!

 

De gloednieuwe moderne stads-SUV
Sportage

Nu voor €34.895,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terrain Mode

Met het nieuwe Terrain Mode geeft de Sportage uitstekende rijeigenschappen en prestaties onder uitdagende omstandigheden op gladdere wegdekken met zand, sneeuw of modder. Het systeem past automatisch de instellingen aan voor een optimale rijdynamiek in elke situatie. Als Terrain Mode niet geactiveerd is, rijdt de Sportage op Drive Mode, waarbij gekozen kan worden uit Comfort, Eco of Sport.

GT-Line

De nieuwe Sportage komt er ook als extra sportieve GT-Line. Het interieur van de GT-Line onderscheidt zich met witte stylingdetails die contrasteren met de hoogwaardige zwarte materialen.

Meer ruimte

Het slimme concept van de nieuwe Sportage zorgt voor aanzienlijk meer hoofd-, been- en bagageruimte dan zijn voorganger. De beenruimte op de tweede zitrij is het grootste in het segment. Bekijk hier alle kleuren.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions