Kia
Sorento

De derde generatie

Met de Kia Sorento wordt SUV-rijden pas echt een ervaring. Hij is ruimtelijk, dynamisch en voorzien van de allerlaatste innovaties en technologieën. En niet minder belangrijk, hij ziet er geweldig uit! Met zijn mooie design en zeer goede kwaliteit weet je zeker dat het niet zomaar een auto is. Hij is er voor de mensen die net iets meer verwachten van een auto.

Prachtig exterieur

Een Kia herken je aan zijn ”tiger nose” grille. Maar alleen bij de Sorento loopt de grille naadloos door rondom de koplampen. Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor veel stijl. Daarnaast is er ruimte om te kiezen uit maar liefst vijf exclusieve kleuren. Voor een nog dynamischer uitstraling is hij voorzien van een aflopende daklijn zonder ruimte in te leveren.

Strak en gespierd
Kia Sorento

Nu voor €59.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De Sorento is volledig en ruim 

Hij is voorzien van lederen bekleding, stoelverwarming voor en achter, en stuurwielverwarming. Dat is nog niet alles, want de dashboardlijnen lopen door in de portieren wat het luxueus en ruimtelijk maakt. En de middenconsole is overzichtelijk en standaard uitgerust met een 7 inch navigatiesysteem. 

Ook leverbaar als VAN

Hij is ook verkrijgbaar als VAN met grijs kenteken. Om dit te realiseren wordt deze na aflevering omgebouwd bij een gerenommeerd ombouwbedrijf. Hij wordt voorzien van een tussenwand. Er ontstaat een enorme laadruimte. Deze laadruimte wordt geblindeerd en voorzien van een laadvloer met tapijt. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions