Kia
Rio

Dynamiek en rijplezier zijn key in de vernieuwde Kia Rio. Het sportieve onderstel zorgt voor een lekker direct stuurgevoel en strakke wegligging.

Slimme detailoplossingen en fijne extra’s, de Rio zit er vol mee. Bijvoorbeeld: koplampen met LED-dagrijverlichting. Maar ook een automatische ontwasemingsfunctie, die ontdekt eventuele condens op de voorruit en activeert de ventilatie, voor ongehinderd zicht. De regensensor signaleert regendruppels op de voorruit en activeert zo nodig de ruitenwissers.

Mild Hybrid (MHEV) aandrijving

De nieuwe Kia Rio is de eerste Rio met de bijzondere EcoDynamics Mild Hybrid (MHEV) aandrijving. Dit is een nieuw type hybride met een superefficiënte 1.0 T-GDi benzinemotor en een 48-volt lithium-ion accu, voor de laagst denkbare verbruiks- en emissiewaarden. Heel slim: het geïntegreerde e-systeem wint zo veel mogelijk remenergie terug, om die later weer te kunnen gebruiken bij het accelereren.

Smaakmaker
Kia Rio

Nu voor €20.295,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veiligheid voorop

Naast een facelift, zijn er ook nieuwe veiligheidssystemen in de vernieuwde Kia Rio, en ook het infotainment heeft een serieuze upgrade. Bovendien is dit de eerste Kia met 48 Volt milde-hybride technologie in combinatie met een nieuwe benzinemotor en ‘intelligente’ handschakeling’ met elektronische koppeling.

De nieuwe ‘EcoDynamics+’ aandrijflijn koppelt de nieuwe 1.0 T-GDi benzinemotor aan een geavanceerd 48 Volt mild-hybride systeem. Dit systeem geeft de benzinemotor bij het optrekken extra trekkracht dankzij de energie uit een compacte 48-volt lithium-ion-polymeerbatterij.

Ook nieuw is de intelligente handbak iMT van Kia. Dit clutch-by-wire technologie systeem  werkt elektronisch en draagt ​​bij aan een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions