Kia
Picanto

De vernieuwde Kia Picanto 2020!

Veiliger, zuiniger en slimmer!

De favoriete stadsauto krijgt onder meer nieuwe koplampen en vierpits Led-dagrijverlichting. Het centrale beeldscherm is 8 inch en het nieuwe, digitale instrumentenpaneel meet 4,2 inch met nieuwe ‘Phase II’ UVO Connect infotainment.

Deze biedt internet met live verkeersinformatie, weersvoorspellingen en parkeerinformatie, inclusief prijzen en beschikbaarheid! Het biedt zelfs de mogelijkheid om twee telefoons tegelijkertijd via Bluetooth aan te sluiten en Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard.

Ontdek de Picanto bij onze Kia ATS vestiging in Zeist!

Allernieuwste
KIA PICANTO

Nu voor €14.995,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hij is super veilig door onder meer het Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) systeem. Dit automatische noodremsysteem werkt met voetgangers-, fietser- en voertuigdetectie. Ook zijn nu rijstrookbewaking en vermoeidheidswaarschuwing verkrijgbaar. Hill-start Assist Control om zo soepel weg te rijden op een helling of heuvel.

De Picanto is daarnaast nog zuiniger dankzij het nieuwe ‘Smartstream’ (keuze uit twee benzinemotoren), waardoor hij onder alle rij-omstandigheden zo zuinig en schoon mogelijk functioneert. Dit is ook de eerste Kia met de nieuwe AMT-transmissie. Ontdek hier alles over de nieuwe Kia Picanto!

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions