Kia
Optima Plug-in Hybrid

Net zo innovatief als jij

De Kia Optima Plug-in Hybrid bewijst dat minder uitstoot niet ten koste hoeft te gaan van maximale perfomance. Door zijn geavanceerde aandrijflijn combineert hij efficiency met dynamiek. Dit zorgt voor een snelle en soepele overgang van elektrisch naar hybride aandrijving.

Milieubewust rijden heeft een nieuwe look
Kia Optima Plug-in Hybrid

Nu voor €41.475,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Optima Plug-in Hybrid makkelijk te laden 

Hij kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via in een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. Tijdens het rijden kan de bestuurder alle nuttige informatie over de energiestroom, rijstijl en efficiency eenvoudig volgen. 

First- Class interieur 

Het interieur voelt modern aan. Het horizontaal ontworpen dashboard en brede middenconsole versterken het gevoel van ruimte. Daarnaast is hij voorzien van hoogwaardige materialen zoals kunststoffen of lederen bekleding. Meer hoofd-, schouder- en beenruimte zorgen voor een nog hoger comfort voor de inzittenden.

Geavanceerde technologieën 

In de Optima heeft Kia een tal van nieuwe technologieën geïntroduceerd.  Een voorbeeld is het AVN met een 7 of 8 inch touchsreen. Onderdeel van het AVN-systeem is Kia Connected Services. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Kia Optima Plug-in Hybrid