Kia
Niro

Crossover. Hybride 

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Je stapt weer uit met een brede grijns op je gezicht.”

De kracht van hybride

De Niro is de eerste hybride crossover. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend ‘on-hybride’ design, zuinigheid en ruimte. Dankzij de sterke elektromotor trek je snel en geruisloos op en wanneer de benzinemotor het overneemt zal je dit nauwelijks merken. Zelfs filerijden wordt met de standaard DCT automaat relaxed.

De eerste crossover hybrid
Kia Niro

Nu voor €27.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Oog voor detail 

Als je hem voor het eerst ziet, blijf je gewoon kijken. Hij heeft een orginele vormgeving die strak en stijlvol is zonder concessies aan ruimte. Wat gelijk opvalt is de bekende tiger nose grille, aangevuld met een grote luchtinlaat en chromen details onderaan de bumper. 

De Kia Niro biedt ruimte en rust

Hij is voorzien van verschillende veiligheidsfeatures. Bijvoorbeeld dodehoekdetectie en speciaal voor wanneer je op de snelweg rijdt een actieve rijbaanassistentie en adaptieve cruise control. Naast alle veiligheidssystemen heeft hij nog meer features die indruk maken. De luchtweerstand wordt bijvoorbeeld geoptimaliseerd en zelfs condensvorming wordt tegengegaan door slimme technologie. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions