Kia
Niro Hybrid

Crossover. Hybride 

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Je stapt weer uit met een brede grijns op je gezicht.”

De kracht van hybride

De Niro schakelt naadloos tussen de benzine- en elektromotor. En soms gebruikt hij ze allebei tegelijkertijd. De energie die opgewekt wordt bij het afremmen, wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Dit wordt gebruikt om de accu weer op te laden. Het systeem werkt naadloos en direct, en is het meest efficiënt in zijn klasse.

Rijden in de stad betekent vaak even rijden en dan weer stilstaan. Dit is de perfecte omgeving voor een hybride. Als je remt wordt er energie opgeslagen, het wegrijden gaat vervolgens zonder brandstofverbruik en uitstoot. De Kia Niro is dan ook de ideale auto voor in de stad.

De eerste crossover hybrid
Kia Niro Hybrid

Nu voor €28.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ruimte voor alles, en iedereen

Het interieur van de Niro is flexibel genoeg voor jouw actieve levensstijl: jij bepaalt, de Niro past zich aan. De achterbank kun je neerklappen voor grote stukken bagage, terwijl je je kostbaarheden veilig uit het zicht kunt opbergen. In de flinke kofferruimte, met 436 liter inhoud, kun je probleemloos je bagage kwijt. De achterbank is ook nog eens in delen neer te klappen voor extra ruimte. Je hoeft dus nooit meer iets te laten staan.

DRIVE WiSE veiligheidssystemen

De Kia Niro zit boordevol  innovatieve features die je rit veiliger, comfortabeler en handiger maken. Zo is hij voorzien van:

> Adaptieve cruise control met Stop & Go

Adaptieve cruise control gebruikt een radarsensor aan de voorkant van de auto om de afstand tot voorliggers te monitoren. Als de ingestelde veiligheidsmarge te klein wordt, verlaagt het systeem de snelheid of stopt het de auto, tot de voorligger weer gaat rijden. Met een lichte aanraking van het gaspedaal volgt de auto het verkeer voor je tot de ingestelde snelheid is bereikt.

> Autonome noodremassistentie

Autonome noodremassistentie anticipeert op mogelijke aanrijdingen met het voertuig voor je, middels hoor- en zichtbare signalen als de bewuste auto plotseling remt, en voorkomt zo een botsing. De waarschuwing maakt de bestuurder attent op de dreiging, voordat de autonome noodremassistentie helpt het voertuig tot stilstand te laten komen.

> Dodehoekdetectie

Deze slimme technologie houdt de dodehoeken in de gaten. De radarsensoren weten wanneer er iemand in je dodehoek rijdt en geven een waarschuwing in je buitenspiegel.

> Vermoeidheidsherkenning

Dit systeem monitort de conditie van de bestuurder via diverse sensoren. Merkt de Kia Niro dat de bestuurder vermoeid is of afgeleid, dan klinkt een geluidssignaal en verschijnt in het infodisplay het advies om een pauze te nemen.

> Autonome rijbaanvolgassistentie

Dit systeem maakt “level 2” autonoom rijden mogelijk. Afhankelijk van snelheid en richting van de voorligger bedient de autonome rijbaanvolgassistentie de snelheid, de vertraging en de besturing en volgt op een veilige vooraf ingestelde volgafstand. Het werkt met een videocamera en radarsensoren en ‘leest’ de rijbaanmarkering om de auto netjes in zijn baan te houden.

> Eenvoudig parkeren

Via een compacte camera heb je op het centrale display perfect zicht naar achteren. En de parkeersensoren kijken met je mee. Dat is veilig en handig tegelijk: achteruit inparkeren wordt een fluitje van een cent, zelfs op de krapste plekjes.

> Elektronisch bedienbare handrem

Gemak en veiligheid gaan hand in hand. Een sprekend voorbeeld: de parkeerrem. Die bedien je simpel met een druk op de knop.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions