Kia
e-Soul

De Kia e-Soul, volledig elektrisch!

Er zitten veel voordelen aan elektrisch rijden. Zo heeft de Kia e-Soul geen motorlawaai, hoef je niet te koppelen of te schakelen en sprint je van 0-100 km/u in 7,6 seconden. Met pure elektrische kracht!

Geavanceerde accu

Met de 64 kWh accu kom je op één lading verder dan je denkt, namelijk 452 km! Hij is eenvoudig op te laden met een standaard- of snellaadaansluiting. Dit kan thuis of aan een openbare laadpaal. Vul de accu tot 80% bij in slechts een half uur, door gebruik te maken van snelladen (afhankelijk van temperatuur en aanwezige stroomvoorziening). Op de batterij geeft Kia 7 jaar garantie.

ACTIE: Profiteer nu van voordeel tot maar liefst €2000,-!

100% elektrisch
Kia e-Soul

Nu voor €33.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uniek design

Met zijn futuristische doorlopende LED achterlichten en zijn moderne lijnen heeft de e-Soul een uniek design. Hij beschikt over een royale achterklep en hightech details en is leverbaar in veel frisse kleuren. Op het dashboard bevind zich een glashelder instrumentenpaneel, waarop de belangrijkste ritinformatie wordt weergegeven.

Verschillende rijprogramma’s

Kies zelf tussen de rijmodi Eco, Eco+, Comfort en Sport. Elke stand heeft zijn eigen instellingen van trekkracht, acceleratie, energieterugwinning en klimaatsysteem. Zo is er voor elke bestuurder een optie.

Slim energie terugwinnen

Het regeneratieve remsysteem kan zelfs het kleinste beetje bewegingsenergie direct terugwinnen. Er zijn meerdere opties. Zo is er de ‘one pedal driving’ modus. Deze is ideaal voor in de stad: zodra je de linker schakelflipper achter het stuurwiel minstens 0,5 seconden ingedrukt houdt, vertraagt de e-Soul zich tot stilstand zonder gebruik te maken van de voetrem. Adaptieve cruise control zorgt ervoor dat je automatisch voldoende afstand houdt van je voorligger.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions