Kia
e-Niro

Volledig elektrische auto

De Kia e-Niro combineert zijn geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn met het stijlvolle design van een compacte crossover. Zijn snellaad-functie zorgt voor een volop schone bewegingsvrijheid en zijn accupakket brengt u maar liefst 455 km ver! De bagageruimte bedraagt 451 liter, dit maakt hem super ruim en flexibel.

Slimme EV-innovaties

Het interieur is uitgerust met sfeervolle ambient lighting waarmee je zelf de kleur kunt afstemmen op jouw stemming. De versnellingspook is vervangen door een draaiknop op de zwevende middenconsole. Ook zet je de auto gemakkelijk in de parkeerstand door simpelweg op een knop te drukken. Geniet van het speciaal 7″ EV-infodisplay in het instrumentenpaneel. Tijdens het opladen toont een controlelampje op het dashboard de laadstatus, waardoor je vanaf buitenaf al kunt zien of de batterij vol is.

Volledig elektrisch
Kia e-Niro

Nu voor €35.995,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verrassend ruim

De Kia e-Niro is de meest praktische en ruimste auto in zijn klasse. Op de achterbank is genoeg ruimte voor 3 personen. De grote bagageruimte kan je uitbreiden door de achterbank neer te klappen. Er ontstaat een vlakke bagagebodem, waaronder nog een extra opbergvak voor de laadkabel zit.

Gewoon genieten

De Kia e-Niro brengt een geheel nieuwe wereld van intelligent comfort en verrassende ervaringen. Met zijn krachtige acceleratie, groot bereik en soepel oplaadsysteem maakt hij duurzaam rijden fijner dan ooit. Tijdens uw rit geniet u van het mooie, ruime en stille interieur. Daarnaast waakt DRIVE WiSE, het slimme veiligheidssysteem van Kia, over uw veiligheid en die van uw passagiers.

Soepel opladen

Is het tijd om uw e-Niro op te laden? Dit kan gemakkelijk thuis of bij een (snel-)laadstation in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus wordt bovenop het dashboard weergegeven en tijdens het laden is dit ook aan de buitenzijde te zien. Ook kunt u het laden slim programmeren.

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions