Kia
Carens

Alle ruimte om jong te blijven 

De vernieuwde Kia Carens is ideaal voor gezinnen met een actief leven. Hij is leverbaar als 7 persoons auto. Zo is hij ook leverbaar als automaat en keuze uit drie verschillende motoren. Een mooie en praktische auto die geschikt is voor de hele familie.

Veilig en comfortabel in de Carens

Niet alleen de bestuurder verdient een comfortabele en veilige rit. Zo zijn er op de tweede zit rij handige opklaptafeltjes voor passagiers, zodat bijvoorbeeld de kinderen er iets op kunnen plaatsen. Ook heeft hij 6 airbags die extra veiligheid bieden. En door de hoge zit en het grote glasoppervlak heeft iedereen een fantastisch uitzicht, ook in de 7 persoons uitvoering.

Veilig en comfortabel
Kia Carens

Nu voor €26.360,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Goed in vorm 

De Kia Carens zit lekker in zijn vel! Hij heeft designkenmerken zoals LED verlichting, de vernieuwde tiger-nose grill en de strakke daklijn geven de auto een sterk karakter. Dit gaat allemaal verder aan de binnenkant, dankzij het stijlvolle dashboard en de kwalitatieve materialen van het interieur. 

Geweldig geluid

Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen. Je kunt via de USB- of AUX-ingang elke geluidsbron aansluiten. Daarna kan je via het touchscreen met je vingers alles bedienen. Hij is leverbaar met Kia Connected Serves. In samenwerking met TomTom biedt dit onder andere live verkeersupdates, waarschuwingen voor snelheidscamera’s interessante locaties en weerupdates. 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions