CORONA


Maatregelen ATS Autogroep omtrent Coronavirus

Ook nu de Coronamaatregelen zijn aangescherpt doen we er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven voor onze klanten. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat daarbij voorop.

Samen maken we het verschil, laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden. Wij vertellen u hieronder meer over hoe wij u in deze tijd van dienst kunnen zijn.

  • Draag een mondmasker
  • Reinig uw handen bij binnenkomst
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Heeft u klachten? Bezoek dan de showroom op een andere moment of neem contact op met ons op.

WERKPLAATS GEWOON OPEN

Onze werkplaatsen blijven gewoon open, u kunt dus terecht voor regulier onderhoud, maar ook voor reparatie- en/of garantie werkzaamheden of ruitreparatie.

Alle werkplaatsafspraken zullen dan ook doorgang vinden voor al onze klanten. Dat wil zeggen dat zowel reeds geplande afspraken als nieuw in te plannen werkplaatsafspraken kunnen doorgaan.

Bent u zelf niet in staat om naar onze werkplaats te komen, informeer naar onze haal- en brengservice.

Werkplaatsafspraak maken

SHOWROOM

Wij verwelkomen u graag weer persoonlijk in de showroom!

Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren over de auto waar u meer over wilt weten, of die u online heeft samengesteld. Natuurlijk bent u ook vrijblijvend welkom in onze showroom. Wilt u een van onze showrooms bezoeken? Maak dan nu alvast uw afspraak!

ONZE SHOWROOM DIGITAAL OPEN

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota , nieuwe Kia of tweedehands auto? Wij zijn u graag van dienst voor de verkoop van een auto, ook inruil is mogelijk.

occasions Kia modellen Toyota modellen

PROEFRIT AAN HUIS

Indien u wenst komt onze verkoop adviseur persoonlijk met de auto van uw keuze naar u toe! Een proefrit aan huis is dus altijd mogelijk!

VIDEOBELLEN

Wilt u liever videobellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. Daarnaast zijn wij tijdens onze reguliere openingstijden gewoon telefonisch of per e-mail bereikbaar.
Afspraak met verkoopadviseur

Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op of maak nu een afspraak met een van onze verkoopadviseurs.

AFLEVERING AUTO

Heeft u een afspraak voor het ophalen van uw nieuwe auto of occasion gepland? Deze kan op aangepaste wijze doorgang vinden. Wij nemen contact met u op voor het doornemen van de mogelijkheden.

contact ATS vestiging