CORONA


Ook in deze bijzondere tijd, blijft u gewoon welkom bij ATS

Alles over de Corona maatregelen

Uiteraard waarborgen wij uw en onze veiligheid. Wij volgen alle Corona richtlijnen nauwkeurig op,  respecteren en handelen hiernaar.

Update 18 december 2021

Werkplaats

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend om uw mobiliteit en veiligheid te blijven waarborgen. U kunt dus gewoon terecht voor regulier onderhoud of APK, maar ook voor reparatie- en/of garantie werkzaamheden of ruitreparatie. U kunt eenvoudig telefonisch of online een werkplaatsafspraak maken.
Wachten tijdens de werkplaatsafspraak is ook nog steeds mogelijk, onze showrooms zijn ruim genoeg om de 1.5 meter in acht te nemen. 

Bent u zelf niet in staat om naar onze werkplaats te komen, dan kunt u eventueel gebruik maken van de haal- en brengservice. Informeer naar onze haal- en brengservice.

Werkplaatsafspraak maken

Showroom

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota, nieuwe Kia of tweedehands auto? Online bent u op iedere moment van de dag welkom bij ATS, ook telefonisch zijn wij dagelijks te bereiken.

Een proefrit maken, een auto bezichtigen en aankopen én de aflevering van uw auto is toegestaan en gewoon mogelijk buiten op ons eigen terrein, buiten op locatie of bij u thuis. Neem contact met ons op voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.

Occasions Kia modellen Toyota modellen

BUSINESS TO BUSINESS

B2B verkoop is op afspraak in de showroom mogelijk en toegestaan. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact met ons op

Wasstraat

Onze wasstraten zijn net zoals de werkplaats volgens reguliere openingstijden gewoon geopend.