Beoordelingen:

Nieuwegein
9.2

Reviews & ervaring
ATS autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van ATS Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • ATS Nieuwegein
10
A.D. v H
12-01-2024

Goede service De vriendelijkheid van de mensen die er werken maakte het dat ik mij op mijn gemak voelde.

Aftersales
10
Elly en Jean Limbourg
23-11-2023

ATS: Absoluut Top Service Een enorm fijne ervaring om bij ATS onze nieuwe auto te kunnen bestellen. Vanaf eerste contact goed advies, betrokken team en heldere informatie. De auto is eerder afgeleverd dan toegezegd/verwacht, en op een hartstikke leuke manier gedaan: een prachtige auto en dito ervaring. Volgende keer weer Toyota, Weer ATS!!

Verkoop
8
W.J.M U
09-11-2023

Ik zal toch altijd bij ATS gaan, altijd vriendelijk Altijd behulpzaam en vriendelijk, maar wel een gratis kernactiviteiten graag, zoals afgesproken

Aftersales
10
D.F.D. B
07-11-2023

Aftersales
10
J.S. Woods
20-10-2023

Fantastisch ervaring Ik wil aangeven dat alles om het aankoop fantastisch gegasn is ?

Verkoop
9
Rik
13-10-2023

Goede service en duidelijke afhandeling De service voldoet aan alle gewenste criteria.

Aftersales
9
B.R.M. V
06-10-2023

Goede service

Aftersales
10
E.M. P
04-10-2023

Hele goede service Zeer tevreden

Aftersales
9
J.J.D. O
20-09-2023

Goede service Wordt altijd keurig te woord gestaan en ik krijg een eerlijk antwoord op mijn vragen. Kom hier graag terug. Had al jaren eerder Toyota moeten rijden.

Aftersales
9
Rob Leenheer
18-08-2023

Betrouwbaar zeer vlotte en persoonlijke benadering door de receptiemedewerkers. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Aftersales
9
K. B
03-08-2023

Goed gevoel klant is koning Zeer goede service bij ontvangst en het onderhoud

Aftersales
10
Ronald de Jong Stam
20-07-2023

grote beurt met APK Toyota Prius zeer tevreden met grote beurt met APK door Auto Totaal service, goed vooraf geinformeerd, kreeg leenauto en auto was sneller klaar dan ik had verwacht, ook duidelijkheid over wat er is onderhouden.

Aftersales
10
A.M. K
23-06-2023

goede service ben zeer tevreden over de dealer, al 24 jaar

Aftersales
9
A.G. Van laaren
25-05-2023

Ondanks de verlate levering en mindere communicatie over het hoe en waarom , zijn wij tot nog toe zeer te spreken over ats Nieuwegein ???? Ondanks de verlate aflevering waarin de communicatie over het hoe en waarom en wanneer dan wel , zijn wij uitermate tevreden over Toyota ats in Nieuwegein , een goede eerlijke inruilprijs, komen de meeste afspraken na , en geven duidelijke info bij de aflevering, verder bevalt tot nu toe de door ons aangekochte Toyota Corolla cross zeer goed , daar waar we onze Audi q3 gewend waren zeker een aanrader .

Verkoop
10
Toyota eigenaar
17-05-2023

Goede service Ik ben erg tevreden met de service van de dealer. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen en voel je je gehoord.

Verkoop
10
A.J. Van Breukelen
11-05-2023

Menselijke benadering en goed advies, sterke offerte. Top bedrijf! Aandacht voor de mens en de rest komt vanzelf.

Verkoop
4
Toyota eigenaar
14-04-2023

matig en onpersoonlijk het blijft een onpersoonlijke dealer en komen niet na wat ze zeggen na een onderhoudsbeurt blijf je toch met het gevoel achter of dat gene was ze zeggen ook echt gedaan is en dat is voor mij ook een reden om naar een andere dealer /merk te gaan

Aftersales
9
Toyota eigenaar
14-04-2023

Een genot om bij ATS te komen Ooit belandde ik toevallig achter het stuur van een Toyota en sindsdien wil ik niet anders meer omdat de auto een degelijk gevoel geeft waar ik me prettig bij voel. Bovendien zijn het zeer betrouwbare auto's. Hetzelfde gevoel geeft ATS me: vertrouwenwekkend, plezierig en je kunt erop bouwen! De waarden die Toyota biedt worden door ATS prima uitgedragen. Als ik voor onderhoud bij de garage komt krijg ik altijd het gevoel dat mensen het oprecht plezierig vinden om daar te werken en dat straalt af op mij als klant. Ik ga er (ondanks de altijd weer tegenvallende rekening) weg met een lach op mijn gezicht.

Aftersales
10
E. Gozems
13-04-2023

Tevreden Toyota klant In Maart onze nieuwe Corolla cross opgehaald. Zeer tevreden met de prachtige auto en de manier hoe we geholpen zijn. Zowel tijdens de aankoop als de aflevering.

Verkoop
7
R. S
13-04-2023

Aftersales
10
Toyota eigenaar
06-04-2023

Grote complimenten Als ik bij jullie komt wordt je altijd met tevredenheid keurig geholpen . Ze weten zelfs je achternaam gelijk netjes te zeggen.

Aftersales
9
J. K
05-04-2023

schone en een heel fijne garage je wordt altijd netjes en correct te woord gestaan en geholpen

Aftersales
10
Toyota eigenaar
30-03-2023

goede service en gastvrijheid perfecte service en klantvriendelijkheid

Aftersales
9
M.J. Smit
16-03-2023

Prima service Erg tevreden met service en vriendelijke behulpzame aanpak

Aftersales
10
F.S. O
09-03-2023

Very nice dealer and service They are very kind and professional, their service manager loves mechanics and toyota, he explains everything clearly. They are always reliable. I use this service for 5 years already.

Aftersales
6
G. van Loon
09-03-2023

Garantie Stuur een klant niet weg met een kapotte claxon als deze nog onder de garantie valt.het rijden met een kapotte claxon is strafbaar.

Aftersales
10
W.F. T
06-03-2023

Uitstekende begeleiding Alle tijd wordt voor jou genomen en elke vraag wordt beantwoord.

Verkoop
10
Toyota eigenaar
23-02-2023

Altijd goede service In de 25 jaar bij deze dealer lang geleden een keer een dingetje gehad. Dat werd prima opgelost. Daarom ben ik een zeer tevreden klant die blij is meet de service.

Aftersales
10
J. D
15-02-2023

Prima service en onderhoud. Altijd vriendelijk personeel. Je weet van tevoren wat onderhoud kost. Duidelijke informatie. Fijne plek om te wachten tot je auto klaar is met koffie en thee. En na de beurt een schone auto retour. Heel blij mee.

Aftersales
10
Toyota eigenaar
08-02-2023

Top service Ik ben erg tevreden met service en vrindelijkheid

Aftersales
9
Toyota eigenaar
20-01-2023

Fijn contact en prima service. Een leenfiets stond voor mij klaar (had ook een vervangende auto kunnen zijn) Goed overleg bij de intake en het contact werd proactief en plezierig verzorgd

Aftersales
10
Toyota eigenaar
19-01-2023

Aftersales
10
J. H
12-01-2023

uitstekende service! accu defect. garagepersoneel was al naar huis. vestigingsmanager heeft zelf een nieuwe accu erin gezet. ik blij.

Aftersales
10
B.R.M. V
28-12-2022

Goed en vriendelijke service Het hele onderhoud proces is uitstekend verlopen. Ik heb gewacht in de wachtruimte en dat was netjes en rustig.

Aftersales
10
Jan Harry
15-12-2022

Top auto Zeer tevreden met de service en de begeleiding bij de aankoop van de nieuwe auto..

Verkoop
10
J.S. W
10-11-2022

Top service Super tevreden met de service

Verkoop
10
R.A. S
10-11-2022

Goede service en klantvriendelijk APK en onderhoud, goed verzorgd en met vaste prijs, mocht het duurder uitvallen wordt je telefonisch benaderd

Aftersales
7
Toyota eigenaar
27-10-2022

Goede sevice

Aftersales
10
J S
25-10-2022

Er werd goed advies gegeven omtrent de volgende afspraken m.b.t. keuring en volgende onderhoudsbeurt

Aftersales
10
P. W
20-10-2022

Top service , vriendelijk personeel Erg tevreden over afhandeling bij de receptie. Top service en de auto was brandschoon bij ophalen. Aanrader deze dealer

Aftersales
10
W. M
18-10-2022

Topdealer Uitstekende service met degelijk advies. Personeel is altijd vriendelijk en gastvrij.

Aftersales
10
W.J.M U
13-10-2022

Zeer goede service en altijd behulpzaam. Wees niet bang om een keer langs te gaan om een kijkje te nemen bij de dealer Altijd goede service, en alles is wederzijds bespreekbaar

Aftersales
10
I.M.
08-10-2022

Goede service, vriendelijk personeel! De ervaring met deze dealer is zeer positief te noemen. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en geven prima uitleg. Je wordt daar daar echt behandelt als klant is koning! Na uitleg kan je rustig de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en dat voelt echt heel fijn. Tijdens afhalen van nieuwe auto wordt alles heel goed uitgelegd, ook hier weer nemen ze de tijd voor je. Ze maken van het afhalen ook een speciaal moment! Ik raad deze dealer/garage echt aan.

Verkoop
10
Ed W
07-10-2022

Alles klopte Erg tevreden.

Aftersales
10
Toyota eigenaar
26-08-2022

Uitstekende service Uitstekende service van deze dealer, fijne medewerkers en goede uitleg

Verkoop
10
Toyota eigenaar
23-07-2022

Prima service Zeer duidelijk en vriendelijk in voorlichtingen uitleg bij auto. Ruimte voor vragen , wat ik erg belangrijk vindt. Ben tot nu toe een zeer tevreden klant!

Verkoop
10
A. Plomp
19-07-2022

Constante kwaliteit Vanaf onze 1e Toyota hebben wij steeds dezelfde ervaring m.b.t. Service - meedenken - kwaliteit onderhoud en vriendelijkheid personeel

Aftersales
10
Willem v Bruggen
29-06-2022

Fijne dealer Gaat altijd allemaal goed en volgens afspraak en goed vrijblijvend advies

Aftersales
10
S. Den Boer
06-05-2022

Prima dealer Kom al tientallen jaren bij deze dealer. Altijd naar tevredenheid. Vriendelijk en kundig personeel. Denken mee om extra kosten te spreiden. Zeker een goede keuze.

Aftersales
10
Reinout
01-04-2022

Goede service en uitleg. Alles gewoon top geregeld. Ik voel me geen nummer, ze weten ook altijd nog wie ik was.

Aftersales