Beoordelingen:

Nieuwegein
9.2
Zeist
9

Reviews & ervaring
ATS autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van ATS Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • ATS Nieuwegein
  • ATS Zeist
10
Alfred Schleiffert (Bilthoven)
05-05-2021

De goede service, en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Aftersales
10
A Drenth (Apeldoorn)
05-05-2021

Komen afspraken naar en communiceren uitstekend.

Aftersales
10
R Kuipers (IJsselstein)
05-05-2021

Zeer prettig en professioneel.

Aftersales
10
Annet Alting
05-05-2021

Goede service, denken mee, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Aftersales
9
Dhr. R. Tieman (Nieuwegein)
04-05-2021

Alles prima in orde.

Aftersales
0
R.Bouwmeester (Dalfsen)
03-05-2021

Slechte service, totaal niet serieus genomen meerdere keren en niet klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Aftersales
9
Niels Agterberg (IJsselstein)
28-04-2021

Ik ben erg te spreken over ATS Nieuwegein. Ik heb mijn auto al geruime tijd in onderhoud en altijd worden afspraken nagekomen. Geen verrassingen achteraf en de service is ook erg goed.

Aftersales
9
Cees Stal (Houten)
28-04-2021

Garage is vriendelijk en betrouwbaar; denkt mee met de klant. Een perfecte match met de geroemde kwaliteit van de auto.

Aftersales
10
Dhr. Mast (Houten)
21-04-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Aftersales
10
Yiannis
21-04-2021

Great dealership and people. From the time I bought my car there to every subsequent visit, the service was top notch.

Aftersales
10
Louis en Lida Wallenburg (Nieuwegein)
21-04-2021

Omdat deze Toyota dealer al heel erg lang zijn best voor ons heeft gedaan.

Aftersales
8
Dirk C.vink (Nieuwegein )
21-04-2021

Prima service en wordt als vaste klant serieus genomen.

Verkoop
10
Dhr. Kool (Nieuwegein)
15-04-2021

Goede service en vriendelijk / behulpzaam personeel.

Aftersales
10
G v d Bos
14-04-2021

Zeer tevreden over de service.

Aftersales
10
Nico Hoencamp
12-04-2021

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Dhr. W. Rinkel (Houten)
09-04-2021

Geen onverwachte of onnodige kosten.

Aftersales
10
P Goedee (Houten)
07-04-2021

ATS verdient wat mij betreft een tien omdat ze op alle punten goed scoren. Zowel afdeling verkoop, receptie en werkplaats zijn vriendelijk, behulpzaam, duidelijke communicatie en nog nooit problemen gehad (bij mijn vorige garage altijd gezeur). Dus voor mij reden als tevreden Toyota klant weer voor ATS te kiezen.

Verkoop
10
Dhr. R. Ravenberg
07-04-2021

Top service.

Aftersales
10
Hans de Stigter (Nieuwegein )
07-04-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke afspraken.

Aftersales
9
J. v.d. Vossenberg (Wijk bij Duurstede)
06-04-2021

Vriendelijke mensen en prima wachtruimte. Goede service.

Aftersales
10
Michiel Meijers (Houten)
01-04-2021

Ik heb prima ervaringen met deze dealer, krijg van tevoren goed inzicht in wat me te wachten staat, verder voor mij niks te wensen.

Aftersales
9
M.A. Daalhof-Teijsse
25-03-2021

Ben erg tevreden zowel over receptiemedewerkers als werkplaatsmedewerkers.

Aftersales
10
boyke
25-03-2021

Zeer vriendelijk. Luisteren naar je. Komen zeer professioneel over. Voelt als premium service voor een betaalbare prijs.

Aftersales
8
ira Supit (Utrecht)
19-03-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Mw Weijman
18-03-2021

Deze Toyota dealer is een vakbekwame dealer. Altijd bereid om met de klant mee te denken en oplossingen aan te reiken. Goede service. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd.

Aftersales
9
Bert Haverkort (Hoornaar)
16-03-2021

Vriendelijke ontvangst. Altijd behulpzaam. Doen wat ze zeggen, bv terug bellen. Staan altijd klaar voor je.

Aftersales
9
Jos van Vogelpoel (Nieuwegein)
16-03-2021

Met een 9 geef ik aan tevreden te zijn, ik geef nooit een 10.

Aftersales
8
dhr.sterkenburg
16-03-2021

Goed geholpen en service!

Aftersales
10
Mevr. Sturkenboom
15-03-2021

Staat altijd direct klaar. Zeer goede en snelle service.

Aftersales
10
Tm van wijk (HOUTEN)
15-03-2021

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Aftersales
9
Jan de Weerd (Nieuwegein )
12-03-2021

Goede service en gesprekken.

Verkoop
10
Nico Engel
05-03-2021

Je wordt er correct behandeld en zij komen hun afspraken na. Het personeel helpt je bij al je vragen. Na afloop van het onderhoud staat er een schone auto weer klaar voor je.

Aftersales
10
Dhr J.C. Stek (Lopik)
04-03-2021

Ik ben erg vriendelijk geholpen. Het was geen probleem toen wij de uitleverdatum wilde verplaatsen. Uitgebreid voorgelicht over het gebruik van de auto en onderhoud. Kortom zeer goed geholpen.

Verkoop
9
jack von biela (houten )
04-03-2021

Een 10 geeft geen ruimte meer voor verbetering.

Verkoop
10
Mevrouw bakker
04-03-2021

Ik ben zeer tevreden over de service.

Aftersales
10
Wendy Breed
04-03-2021

Vriendelijk, behulpzaam. Al met al heel klantgericht.

Aftersales
10
Aad Elderhorst (Houten)
04-03-2021

Plezierige medewerkers en deskundige dealer.

Aftersales
10
Gersrd mallee (Nieuwegein)
04-03-2021

Alles conform afspraak. Kon wachten 5 kwartier. Daarna auto terug en netjes gewassen.

Aftersales
8
Kees de Jong (Den Haag)
02-03-2021

Er hangt een vriendelijke en behulpzame sfeer. De service is top en helder.

Verkoop
10
Inge (Houten)
25-02-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Aftersales
9
G. Mol
25-02-2021

Grote beurt is helemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Top! We kunnen weer zorgeloos kilometers maken.

Aftersales
10
Marcel (Nieuwegein)
22-02-2021

Goede garage en fijne mederwerkers en geen geklungel aan je auto wat je weer bij de niet dealers wel heb!

Aftersales
10
Floyd Katoen (Nieuwegein )
22-02-2021

ATS doet wat zij belooft, het contact met alle medewerkers is heel plezierig.

Aftersales
9
George (Nieuwegein)
11-02-2021

Great communication throughout the delivery process. Car was expected with a little delay, but the manager was extremely helpful in offering a replacement car in the meantime. Overall, very happy with the service and willingness to go the extra mile for their clients.

Verkoop
10
Henk Kooij (Houten)
11-02-2021

Ik ben voor het eerst bij deze garage en mijn indruk is dat zij eerlijke prijzen opgeven en betrouwbaar werken. Ook de prijs van de vervangende auto vond ik zeer redelijk.

Aftersales
10
Jane de Koning (Nieuwegein)
11-02-2021

Mijn 2e hands auto hier gekocht. Zeer tevreden over de begeleiding van de aankoop. Zeer vriendelijk personeel, bij de verkoop maar ook de receptie en de onderhoudsmedewerkers. Bij het 1e onderhoud, vooraf goede adviezen gekregen en aansluitend een juiste prijsopgave ontvangen. De factuur week hier niet vanaf. Een zeer tevreden klant dus.

Aftersales
10
H. Avenarius (Houten)
11-02-2021

ATS Nieuwegein is een prima garage waar ik onze auto's met veel vertrouwen in onderhoud heb. Mensen aan de telefoon en de balie zijn voorkomend en denken mee in de te maken kosten. Daarnaast zijn Toyota's natuurlijk fijne auto's. 250.000km en deze laatste beurt voor het eerst een kleine reparatie buiten de normale beurtwerkzaamheden.

Aftersales
10
Mevr. Reijers
04-02-2021

Vriendelijk, eerlijk en een goede service.

Aftersales
10
Urmila kOelfat (Nieuwegein)
01-02-2021

Om het persoonlijke contact.

Aftersales
10
Roeland van der Mijn (Nieuwegein)
29-01-2021

Ben al meer dan 30 jaar klant bij ATS Nieuwegein en altijd zeer tevreden over de service, de bekwaamheid van de medewerkers en de goede sfeer!

Aftersales