Beoordelingen:

Nieuwegein
9.2
Zeist
9

Reviews & ervaring
ATS autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van ATS Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • ATS Nieuwegein
  • ATS Zeist
9
Erry Grootenboer (IJsselstein)
15-07-2021

Eenvoudigweg een fantastische dealer!

Aftersales
9
Mevr. ALKEMA (Houten)
09-07-2021

Goede service, goede contacten.

Aftersales
10
T.J. Kliest (Houten)
09-07-2021

Ik krijg altijd zeer goede service van de medewerkers van Auto Totaal Service Nieuwegein zowel bij het aanschaffen van een nieuwe auto als bij de jaarlijkse servicebeurten, die altijd tot grote tevredenheid worden uitgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen in Auto Totaal Service Nieuwegein.

Aftersales
7
dhr. R Schouten (Nieuwegein)
09-07-2021

Het duurt een tijd voor je terecht kan voor een servicebeurt, ca 4 weken. Verder een prettige zaak.

Aftersales
10
Fred van Esseveld (Houten)
09-07-2021

Al ongeveer 16 jaar kom ik met mijn Yaris(en) voor onderhoud en problemen bij deze dealer. De medewerkers denken mee en adviseren mij altijd prima. Onderhoud wordt altijd volgens de afspraken uitgevoerd, ik vind deze dealer betrouwbaar en eerlijk.

Aftersales
10
VWS vd Helm (De Meern)
30-06-2021

Perfect behandeld.

Aftersales
10
Cees Moret (Nieuwegein)
30-06-2021

Zeer prettige garage. Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg over wat er gaat gebeuren en zeer behulpzaam en meedenkend. Er wordt gedaan wat is beloofd en de koffie is heerlijk.

Aftersales
10
Dhr. Pot (Houten)
25-06-2021

Vriendelijke medewerkers, keurige handhaving van coronaregels, onderhoud van eigen auto conform afspraken en aanvullend als service de gehele auto gezogen en gewassen.

Aftersales
10
F.k.Pepers en J.v. Wijk (Nieuwegein)
21-06-2021

Zorgvuldigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Geen onvoorziene situaties. Afspraken worden nagekomen. Een extra compliment voor de verkoper!

Verkoop
9
Ben Rabius
21-06-2021

Personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Bij afwijking van offerte vond er eerst overleg plaats. Snelle afhandeling apk en een schone auto retour.

Aftersales
10
Mevr N van Bart
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een fijne garage met vriendelijk en zeer ervaren personeel.

Aftersales
10
Petra
11-06-2021

Vriendelijke behandeling en correcte uitleg van wat er met de auto gedaan wordt.

Aftersales
9
Hr. J. Mousset (Houten)
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een professionele dealer die "zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen". De ontvangst is uiterst vriendelijk. Je wordt vakkundig te woord gestaan. Zowel voor de aankoop van een auto als de werkzaamheden in de werkplaats kan ik dit bedrijf aanbevelen.

Aftersales
10
Hans (De Meern)
03-06-2021

Ik ben tevreden over de no nonsense aanpak van deze dealer. Daarom ben ik ook niet naar een gegaan die tegenwoordig dichterbij zit. Met name de open sfeer is erg ok.

Verkoop
10
B. Roovers (Houten)
03-06-2021

Zeer fijne dealer. Ze nemen alle tijd voor je tijdens het koopproces en zijn goed bereikbaar voor vragen. Ze zijn pro-actief en nemen ook zelf contact op, maar zonder opdringerig te zijn. Zeer vriendelijke warme mensen. Geven je het gevoel alsof je er al jaren over de vloer komt. Zeker een aanrader als je in de markt bent voor een nieuwe Toyota.

Verkoop
9
Dhr J.G.Lisman (Utrecht)
25-05-2021

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Aftersales
9
G. Spijkerman (IJsselstein)
21-05-2021

Bij ATS-Nieuwegein word je op vriendelijke wijze professioneel geholpen. Zaken worden er correct afgehandeld, tijdig wordt melding gemaakt van verwachte toekomstige kosten en er zijn nooit verrassingen bij presentatie van de rekening.

Aftersales
10
Dhr. T. Holtslag (Nieuwegein)
19-05-2021

Behandeling/afhandeling is altijd zeer correct, personeel is top. Onderhoudsbeurten zijn altijd 'maatwerk', zaken die niet nodig zijn worden ook niet uitgevoerd.

Aftersales
9
M. Kraaijenzank
19-05-2021

Ervaring met receptie en werkplaats is zeer positief. Betrouwbaar, gedegen en conform afspraak (10). Een echte aanrader. Ervaring met verkoper was enkele jaren geleden minder positief, zelfs lomp te noemen. Daarom geen nieuwe auto bij deze garage gekocht. Onderhoud wel bij deze garage vanwege uitmuntende service.

Aftersales
10
Rein Kruk (Utrecht)
19-05-2021

Klantvriendelijk, goede service, goede informatie en prima vervangende auto.

Aftersales
10
M.F.Hoefste (Houten )
12-05-2021

Goede service en betrouwbare monteurs.

Verkoop
10
Mevr.van Doorn (Nieuwegein)
12-05-2021

Zeer klantvriendelijk.

Aftersales
9
Erik D (Nieuwegein)
12-05-2021

Mooie locatie, kundig personeel en na de servicebeurt wordt zelfs je auto door de wasstraat gereden!

Aftersales
10
Yvonne Bos
12-05-2021

Vriendelijke service, snel geholpen, alles prima in orde!

Aftersales
10
Dhr. Venema (IJsselstein)
12-05-2021

Het is een vriendelijke en kundige dealer, je wordt goed geholpen en krijgt waar voor je geld. Men houdt je goed op de hoogte. Als je vragen hebt en men weet hier geen direct antwoord op zoeken ze het voor je uit en komen er dan snel op terug.

Aftersales
10
Joke Visch-Spijkerman (Houten .)
12-05-2021

Ze zijn voor mij gewoon goed, ik kan altijd alles vragen. Ik ben dan ook al 44 jaar Toyota-rijdster en altijd bij dezelfde garage.

Aftersales
10
Koen Wold (Ijsselstein)
12-05-2021

Zoals altijd persoonlijke benadering, goede uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Zoals je van Toyota en aangesloten dealers mag verwachten.

Aftersales
10
Alfred Schleiffert (Bilthoven)
05-05-2021

De goede service, en de klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Aftersales
10
A Drenth (Apeldoorn)
05-05-2021

Komen afspraken naar en communiceren uitstekend.

Aftersales
10
R Kuipers (IJsselstein)
05-05-2021

Zeer prettig en professioneel.

Aftersales
10
Annet Alting
05-05-2021

Goede service, denken mee, vriendelijke en deskundige medewerkers.

Aftersales
9
Dhr. R. Tieman (Nieuwegein)
04-05-2021

Alles prima in orde.

Aftersales
0
R.Bouwmeester (Dalfsen)
03-05-2021

Slechte service, totaal niet serieus genomen meerdere keren en niet klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Aftersales
9
Niels Agterberg (IJsselstein)
28-04-2021

Ik ben erg te spreken over ATS Nieuwegein. Ik heb mijn auto al geruime tijd in onderhoud en altijd worden afspraken nagekomen. Geen verrassingen achteraf en de service is ook erg goed.

Aftersales
9
Cees Stal (Houten)
28-04-2021

Garage is vriendelijk en betrouwbaar; denkt mee met de klant. Een perfecte match met de geroemde kwaliteit van de auto.

Aftersales
10
Dhr. Mast (Houten)
21-04-2021

Prima service, duidelijke afspraken.

Aftersales
10
Yiannis
21-04-2021

Great dealership and people. From the time I bought my car there to every subsequent visit, the service was top notch.

Aftersales
10
Louis en Lida Wallenburg (Nieuwegein)
21-04-2021

Omdat deze Toyota dealer al heel erg lang zijn best voor ons heeft gedaan.

Aftersales
8
Dirk C.vink (Nieuwegein )
21-04-2021

Prima service en wordt als vaste klant serieus genomen.

Verkoop
10
Dhr. Kool (Nieuwegein)
15-04-2021

Goede service en vriendelijk / behulpzaam personeel.

Aftersales
10
G v d Bos
14-04-2021

Zeer tevreden over de service.

Aftersales
10
Nico Hoencamp
12-04-2021

Goede service, kundig en vriendelijk personeel.

Aftersales
10
Dhr. W. Rinkel (Houten)
09-04-2021

Geen onverwachte of onnodige kosten.

Aftersales
10
P Goedee (Houten)
07-04-2021

ATS verdient wat mij betreft een tien omdat ze op alle punten goed scoren. Zowel afdeling verkoop, receptie en werkplaats zijn vriendelijk, behulpzaam, duidelijke communicatie en nog nooit problemen gehad (bij mijn vorige garage altijd gezeur). Dus voor mij reden als tevreden Toyota klant weer voor ATS te kiezen.

Verkoop
10
Dhr. R. Ravenberg
07-04-2021

Top service.

Aftersales
10
Hans de Stigter (Nieuwegein )
07-04-2021

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Duidelijke afspraken.

Aftersales
9
J. v.d. Vossenberg (Wijk bij Duurstede)
06-04-2021

Vriendelijke mensen en prima wachtruimte. Goede service.

Aftersales
10
Michiel Meijers (Houten)
01-04-2021

Ik heb prima ervaringen met deze dealer, krijg van tevoren goed inzicht in wat me te wachten staat, verder voor mij niks te wensen.

Aftersales
9
M.A. Daalhof-Teijsse
25-03-2021

Ben erg tevreden zowel over receptiemedewerkers als werkplaatsmedewerkers.

Aftersales
10
boyke
25-03-2021

Zeer vriendelijk. Luisteren naar je. Komen zeer professioneel over. Voelt als premium service voor een betaalbare prijs.

Aftersales