Beoordelingen:

Nieuwegein
9.2

Reviews & ervaring
ATS autogroep


Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt in opdracht door TNS NIPO verzameld. De waarderingen, ervaringen en de commentaren die u hieronder over de service van ATS Autogroep kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

  • ATS Nieuwegein
10
Toyota eigenaar
23-07-2022

Prima service Zeer duidelijk en vriendelijk in voorlichtingen uitleg bij auto. Ruimte voor vragen , wat ik erg belangrijk vindt. Ben tot nu toe een zeer tevreden klant!

Verkoop
10
A. Plomp
19-07-2022

Constante kwaliteit Vanaf onze 1e Toyota hebben wij steeds dezelfde ervaring m.b.t. Service - meedenken - kwaliteit onderhoud en vriendelijkheid personeel

Aftersales
10
Willem v Bruggen
29-06-2022

Fijne dealer Gaat altijd allemaal goed en volgens afspraak en goed vrijblijvend advies

Aftersales
10
S. Den Boer
06-05-2022

Prima dealer Kom al tientallen jaren bij deze dealer. Altijd naar tevredenheid. Vriendelijk en kundig personeel. Denken mee om extra kosten te spreiden. Zeker een goede keuze.

Aftersales
10
Reinout
01-04-2022

Goede service en uitleg. Alles gewoon top geregeld. Ik voel me geen nummer, ze weten ook altijd nog wie ik was.

Aftersales
10
J. de Stigter
10-03-2022

Fijne dealer Erg goede service en erg vriendelijk.

Aftersales
10
Toyota eigenaar
04-03-2022

Prima Klop

Verkoop
10
H. A
18-02-2022

Vriendelijk personeel en heeft oogvormig de klant. In de nog korte periode zijn we zeer tevreden. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook een correcte communicatie tussen klant en garage ivm een reparatie.

Verkoop
10
VvdHelm
18-02-2022

Zeer prettige ontvangst en service. Ik kom er al ruim 30 jaar en voel me zeer gewaardeerd. Ruim aan te bevelen.

Aftersales
10
Janneke vd Meulen
17-02-2022

Service gerichte vriendelijke garage Geweldig personeel dat goed communiceert en vakwerk levert! Heel service gericht!

Aftersales
10
J. de Koning
16-02-2022

Komen afspraken na De service is prima. Duidelijke communicatie over de kosten. Wat vooraf gezegd was klopte. Vriendelijk personeel

Aftersales
9
J.L.P. K
31-01-2022

Niet goedkoop maar ik kan weer een jaar vooruit. Door mijn auto hier te laten onderhouden heb ik ook weer een jaar gratis pech hulp en garantie op mijn hybride accu. Dit maakt het meer dan waard.

Aftersales
10
J.J. v. Rietschoten
25-01-2022

Zo tevreden dat ik mijn baas heb overtuigd Toyota te kiezen... Uiteraard is het merk van groot belang en doet heel erg veel voor de klanttevredenheid. Maar, als ook die perfecte Toyota een keer een bezoekje aan de garage moet brengen voor een noodzakelijke beurt of verplichte APK, dan is het wel heel prettig om bij een garage te komen waar je persoonlijk benaderd wordt. Bij ATS Nieuwegein heb ik steevast het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben en altijd kan rekenen op aandacht voor mijzelf en voor mijn auto. Mede hierdoor heb ik mijn baas kunnen en willen overtuigen om mijn zakelijke Franse auto te verruilen voor een Toyota Corolla. Driemaal raden waar die in onderhoud gaat.

Aftersales
9
J.S. R
08-01-2022

het personeel: het zijn mensen. Vriendelijke mensen die aandacht voor je hebben!

Aftersales
10
M. Meijers
25-11-2021

zeer goede en vriendelijke service

Aftersales
10
J. G
22-11-2021

Aftersales
10
W.G. C
11-11-2021

Aftersales
10
H. K
07-10-2021

Weten waar je aan toe bent! Als jezelf goed omgaat met je auto, hoort een goede en betrouwbare garage daarbij ook!

Verkoop
10
W. M
07-10-2021

Perfecte Service en met een glimlach Persoonlijke service met een glimlach van deskundig personeel, prima service hier!

Verkoop
10
Mirjam Tijsen
15-09-2021

Vriendelijk personeel dat inzet op service

Verkoop
9
Toyota eigenaar
16-08-2021

Prima garage voor onderhoud van de auto Steeds weer vriendelijk behandeld: je voelt je er welkom. En vooraf wordt altijd gevraagd of je bepaalde reparaties wilt of niet.

Verkoop
9
Hans van der Wees
16-08-2021

Prima benadering Goede ontvangst in prettige sfeer en contact. Zelfs gebeld bij vervanging ruitenwissers. Onderhoudsbeurt volledig en snel uitgevoerd.

Verkoop
10
H. B
13-08-2021

Goede service en ik heb geen klachten Ben heel tevreden over het geheel.

Verkoop
10
Toyota eigenaar
04-08-2021

Vriendelijke mdws en goede serbice

Verkoop
10
Toyota eigenaar
03-08-2021

Verkoop
9
Erry Grootenboer (IJsselstein)
15-07-2021

Eenvoudigweg een fantastische dealer!

Aftersales
9
Mevr. ALKEMA (Houten)
09-07-2021

Goede service, goede contacten.

Aftersales
10
T.J. Kliest (Houten)
09-07-2021

Ik krijg altijd zeer goede service van de medewerkers van Auto Totaal Service Nieuwegein zowel bij het aanschaffen van een nieuwe auto als bij de jaarlijkse servicebeurten, die altijd tot grote tevredenheid worden uitgevoerd. Ik heb het volste vertrouwen in Auto Totaal Service Nieuwegein.

Aftersales
7
dhr. R Schouten (Nieuwegein)
09-07-2021

Het duurt een tijd voor je terecht kan voor een servicebeurt, ca 4 weken. Verder een prettige zaak.

Aftersales
10
Fred van Esseveld (Houten)
09-07-2021

Al ongeveer 16 jaar kom ik met mijn Yaris(en) voor onderhoud en problemen bij deze dealer. De medewerkers denken mee en adviseren mij altijd prima. Onderhoud wordt altijd volgens de afspraken uitgevoerd, ik vind deze dealer betrouwbaar en eerlijk.

Aftersales
10
VWS vd Helm (De Meern)
30-06-2021

Perfect behandeld.

Aftersales
10
Cees Moret (Nieuwegein)
30-06-2021

Zeer prettige garage. Heel vriendelijke ontvangst. Duidelijk uitleg over wat er gaat gebeuren en zeer behulpzaam en meedenkend. Er wordt gedaan wat is beloofd en de koffie is heerlijk.

Aftersales
10
Dhr. Pot (Houten)
25-06-2021

Vriendelijke medewerkers, keurige handhaving van coronaregels, onderhoud van eigen auto conform afspraken en aanvullend als service de gehele auto gezogen en gewassen.

Aftersales
10
F.k.Pepers en J.v. Wijk (Nieuwegein)
21-06-2021

Zorgvuldigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Geen onvoorziene situaties. Afspraken worden nagekomen. Een extra compliment voor de verkoper!

Verkoop
9
Ben Rabius
21-06-2021

Personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Bij afwijking van offerte vond er eerst overleg plaats. Snelle afhandeling apk en een schone auto retour.

Aftersales
10
Mevr N van Bart
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een fijne garage met vriendelijk en zeer ervaren personeel.

Aftersales
10
Petra
11-06-2021

Vriendelijke behandeling en correcte uitleg van wat er met de auto gedaan wordt.

Aftersales
9
Hr. J. Mousset (Houten)
11-06-2021

ATS Nieuwegein is een professionele dealer die "zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen". De ontvangst is uiterst vriendelijk. Je wordt vakkundig te woord gestaan. Zowel voor de aankoop van een auto als de werkzaamheden in de werkplaats kan ik dit bedrijf aanbevelen.

Aftersales
10
Hans (De Meern)
03-06-2021

Ik ben tevreden over de no nonsense aanpak van deze dealer. Daarom ben ik ook niet naar een gegaan die tegenwoordig dichterbij zit. Met name de open sfeer is erg ok.

Verkoop
10
B. Roovers (Houten)
03-06-2021

Zeer fijne dealer. Ze nemen alle tijd voor je tijdens het koopproces en zijn goed bereikbaar voor vragen. Ze zijn pro-actief en nemen ook zelf contact op, maar zonder opdringerig te zijn. Zeer vriendelijke warme mensen. Geven je het gevoel alsof je er al jaren over de vloer komt. Zeker een aanrader als je in de markt bent voor een nieuwe Toyota.

Verkoop
9
Dhr J.G.Lisman (Utrecht)
25-05-2021

Je wordt altijd vriendelijk geholpen.

Aftersales
9
G. Spijkerman (IJsselstein)
21-05-2021

Bij ATS-Nieuwegein word je op vriendelijke wijze professioneel geholpen. Zaken worden er correct afgehandeld, tijdig wordt melding gemaakt van verwachte toekomstige kosten en er zijn nooit verrassingen bij presentatie van de rekening.

Aftersales
10
Dhr. T. Holtslag (Nieuwegein)
19-05-2021

Behandeling/afhandeling is altijd zeer correct, personeel is top. Onderhoudsbeurten zijn altijd 'maatwerk', zaken die niet nodig zijn worden ook niet uitgevoerd.

Aftersales
9
M. Kraaijenzank
19-05-2021

Ervaring met receptie en werkplaats is zeer positief. Betrouwbaar, gedegen en conform afspraak (10). Een echte aanrader. Ervaring met verkoper was enkele jaren geleden minder positief, zelfs lomp te noemen. Daarom geen nieuwe auto bij deze garage gekocht. Onderhoud wel bij deze garage vanwege uitmuntende service.

Aftersales
10
Rein Kruk (Utrecht)
19-05-2021

Klantvriendelijk, goede service, goede informatie en prima vervangende auto.

Aftersales
10
M.F.Hoefste (Houten )
12-05-2021

Goede service en betrouwbare monteurs.

Verkoop
10
Mevr.van Doorn (Nieuwegein)
12-05-2021

Zeer klantvriendelijk.

Aftersales
9
Erik D (Nieuwegein)
12-05-2021

Mooie locatie, kundig personeel en na de servicebeurt wordt zelfs je auto door de wasstraat gereden!

Aftersales
10
Yvonne Bos
12-05-2021

Vriendelijke service, snel geholpen, alles prima in orde!

Aftersales
10
Dhr. Venema (IJsselstein)
12-05-2021

Het is een vriendelijke en kundige dealer, je wordt goed geholpen en krijgt waar voor je geld. Men houdt je goed op de hoogte. Als je vragen hebt en men weet hier geen direct antwoord op zoeken ze het voor je uit en komen er dan snel op terug.

Aftersales